• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > Sardegna > Villette Turas – Bosa (2-8 pers.)

Villette Turas – Bosa (2-8 pers.)

Ryanair vliegt zeer voordelig van Eindhoven naar Alghero.

De Residence, verpakt in een natuurlijke omgeving van onvergelijkbare schoonheid, is gelegen op een steenworp afstand van de meest suggestieve en niet-verontreinigde deel van de westelijke kust van Sardinië, gekenmerkt door de afwisseling van lange stranden, steile kliffen en inhammen.

Het kleine en kleurrijke middeleeuwse stadje Bosa, is uitgeroepen tot een van de “mooiste dorpen van Italië”,  Hier kan men genieten van de onvergetelijke zonsondergangen, de kleuren en de geuren  van de Middellandse Zee. Het magische geruis van de zee strelen de kustlijn.

Onze residence  bied u gastvrijheid en de warmte voor  een leuke ontspannen vakantie en wij staan garant voor een onvergetelijk verblijf in één van de 170 woningen. Villette Turas biedt u een zorgeloze vakantie, onze animatie personeel zal u momenten van plezier bieden met zijn activiteiten zoals aquarobics in het zwembad, dansen in groepen, cocktail en ontspanning  bij het zwembad , sporttoernooien, muziek, nacht cabaret shows, thema-avonden en nog veel meer.

Villette Turas is ook ideaal voor kleine kinderen, die kunnen deelnemen aan leuke activiteiten georganiseerd in de babyclub en Club en voor de aller kleinsten is er klein pierenbadje.

Bij de receptie vind u toeristische informatie. In de  “Piazzetta Turas” is een bar waar u kunt genieten van uitstekende aperitief begeleid met de geweldige muziek met onfeilbare spectaculair panoramisch uitzicht over de baai van Bosa.

Er is gratis WiFi in de residentie / bar.

Villette Turas en bereikbaar  vanaf de  luchthaven van Alghero (40km), Olbia (145km) en Cagliari (170 km) én van de  havens van Olbia (145km), Porto Torres (100Km), Golfo Aranci (156km) en Cagliari (180 Km)

Klik hier voor het bekijken van de fotoalbum van ons bezoek Sardinië maart 2015.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »