• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > Liguria > Villa Francesco – Castelnuovo Magra (2-8 pers.)

Villa Francesco – Castelnuovo Magra (2-8 pers.)

La bella vita! Voel je bijzonder in één van de romantische appartementen van deze elegante villa van Dokter Francesco. Wekelijks organiseert Dr. Francesco een briefing in zijn conferentieroom. 

Villa Francesco strekt zich uit over een heuvel van ongeveer zeven hectare aan de voet van Castelnuovo Magra in de provincie La Spezia en is op korte afstand van de beroemde Cinque Terre.

Wijngaarden, olijfbomen en fruitbomen, worden geteeld met passie en professionaliteit. Wij produceren jam, fruit, biologische eieren. Verkoop van wijnen D.O.C. Colli di Luni en extra vergine olijfolie.

Alle appartementen zijn voorzien van verwarming, airconditioning en Wi-Fi-verbinding. Wij bieden een zwembad tussen de olijfbomen. Er is ook een fitnessruimte met Technogym. Tennisbanen en paardrijden zijn buiten het bedrijf, maar kan gemakkelijk worden bereikt in een paar minuten. Bank, apotheek en basisbehoeften bevinden zich in de directe omgeving.

De omgeving:

De Villa Francesco ligt op 6 km van de zee.

Van 20 minuten tot een uur kan worden bereikt:

Lucca, Pisa, Cinque Terre (Riomaggiore, Manarola, Vernazza, Corniglia, Monterosso), Cave di marmo di Carrara, Fosdinovo, Castelnuovo Magra, Ortonovo, Nicola, scavi archeologici di Luni, Lerici, Tellaro, Fiascherino, Bocca di Magra, Portovenere, Forte dei Marmi, Torre del Lago Puccini, Castelli della Lunigiana, Viareggio.

Iets meer dan een uur: Firenze, Genova e Parma.

De appartementen en service:

Villa Francesco bestaat uit drie gebouwen en bevinden zich in het landgoed van 7 ha. Er is een villa uit de negentiende eeuwen een andere villa met twee appartementen.

Een derde oude villa is omgeven door een park met een kleine moestuin van ongeveer zesduizend meter.

Gasten hebben grote binnen-en buitenruimtes, alle appartementen zijn uitgerust met badkamer, verwarming, airconditioning, met een eigen gedeelte in de grote tuin. Met uitzondering van de appartementen Edera, Iris en Ginestra op de eerste verdieping, deze zijn uitgerust met mooie panoramische terrassen.

In de prijzen van de appartementen zijn inbegrepen: wekelijkse schoonmaak, beddengoed en handdoeken, verwarming, airconditioning, parkeerplaats, barbecue, gebruik van het zwembad en de fitnessruimte.

Babysitter op aanvraag.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »