• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > Sardegna > Villa Bougainville – Valledoria (18 pers.)

Villa Bougainville – Valledoria (18 pers.)

Ryanair vliegt zeer voordelig van Eindhoven naar Alghero.

Deze villa is gelegen op een rustige locatie in de bekende toeristenplaats Valledoria in het centrum van de noordkust van het eiland Sardinië.

Deze accommodatie is de ideale keuze voor gezinnen en kleine groepen (tot 18 personen), die dicht bij elkaar willen logeren, maar van hun privacy houden. Winkels, restaurants en het plaatselijke zandstrand (een van de grootste en langste stranden in het noorden van Sardinië) zijn in een paar minuten gemakkelijk te voet bereikbaar.

De villa bestaat totaal uit 3 vakantiewoningen: Op de begane grond zijn de woningen Giansimona, Allessandra en op de bovenverdieping de woning Antonia die prachtig uitzicht overde zee heeft.

De vakantiewoningen, omgeven door een grote tuin (uitgerust met schommels voor kinderen en ligstoelen om te zonnen) bieden alles voor een rustige en ontspannen vakantie.

Alle vakantieaccommodaties beschikken over SAT-TV en grote gemeubileerde terrassen met elk een buiten BBQ. Er is ook een gratis te gebruiken wasmachine.

De vakantiewoningen hebben een prive parkeerplaats, die in de schaduw van enorme olijfbomen ligt. In de lounge van onze receptie bieden wij ook internet (Wi-Fi).

Bekijk hier een mooie documentaire over Sardinie.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »