• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > Lazio > Tenuta Marina – Tarquinia (2 – 10 pers.)

Tenuta Marina – Tarquinia (2 – 10 pers.)

Welkom op onze vakantie boerderij!

Het is een geweldige keuze hier uw vakantie door te brengen op slechts een paar kilometer van de zee en in het hart van een belangrijke historische, archeologische en culturele omgeving. Ontdek ons landgoed, ons zwembad met solarium, onze appartementen en grote gemeenschappelijke ruimtes. Raak ook gecharmeerd van deze heerlijke omgeving en de echte Italiaanse gastvrijheid. Zodra u de drempel van ons landgoed heeft gekruist, zal de stress van uw dagelijks leven gewoon weg smelten. Omringd door meer dan 600 hectare groen, zult u in staat zijn  om te genieten van de natuur om ons heen, ervaar onze oprechte gastvrijheid, ontdek de wandelpaden in onze nieuwe park en profiteer van ons zwembad, solarium en grote gemeenschappelijke ruimtes.

En, aan einde van de dag, om echt te ontspannen, is alles wat je hoeft te doen: settelen op het terras van ons landgoed en genieten van één van de prachtige zonsondergangen.

De appartementen zijn gastvrij, ontspannen en elegant ingericht.
De appartementen in onze vakantie boerderij met hun eigen ingang, diep in de natuurlijke omgeving, zijn ideaal voor uren van comfort en privacy, zij zijn ruim en ingericht met veel aandacht voor detail en hebben 4 tot 10 slaapplaatsen. Ze hebben allemaal een eigen badkamer, een goed uitgeruste keuken, een woonkamer met open haard en een eigen terras.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »