• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > Liguria > Riva Ligure – Pompeiana (2-5 pers.)

Riva Ligure – Pompeiana (2-5 pers.)

Proef de sfeer van het Italiaanse boerenleven. Regelmatig zal uw gastheer Nino een mand van zijn biologische producten aanreiken. 

Bent u op zoek naar een spannende vakantie aan de Riviera? Kom en bezoek ons in Pompeiana, een typisch Ligurische middeleeuws dorp vol oude tradities. U vindt Pompeiana  2OO meter boven de zeespiegel en drie kilometer landinwaarts van het stadje Riva Ligure aan zee en op korte afstand van de kustplaats Taggia (tussen Imperia en Sanremo). De appartementen hebben uitzicht op het oude vissersdorp van Riva Ligure.

Pompeiana is gelegen in de traditionele droge stenen ommuurde terrassen omgeven door olijfbomen, bloemen en groentetuinen. Pompeiana heeft aangename zeebries in de zomer en bescherming tegen koude wind in de winter. De appartementen bieden u dan ook de ideale gelegenheid om te ontsnappen aan de koude Hollandse winters. (vraag vrijblijvend naar een prijsopgave)

Onze “Farm” ligt aan de rand van het dorp tussen de olijfbomen, palmen, sinaasappel, mandarijn-en citroenbomen, een werkelijk prachtige omgeving met uitzicht op de zee! “The Farm” wordt gerund door de eigenaren die altijd voor u beschikbaar zullen zijn. U bent verzekerd van een hartelijk welkom en van een zeer aangenaam ontspannen verblijf op het boerenland waar u kunt paardrijden, wandelen of fietstochten kunt houden op zo’n 25 km lange fietspad langs de zee die begint bij San Lorenzo al mare tot Ospedaletti. Klik “hier” voor alle informatie.

Recent is er een zwembad (8.50 x 3.70)  met terras geplaatst in de tuin. Openingstijden van 08.00 uur tot 19.00 uur. Bij belangstelling wordt er aqua gym georganiseerd op doordeweekse dagen van 17.00 tot 19.00 uur. 

Op korte afstand is een paradijsachtig blauw meertje waar de inwoners zich regelmatig verfrissen. (zie fotogalerij) Vraag eigenaar Nino waar u het kan vinden.

Tot slot, de zee ligt op slechts 10 minuten rijden van uw huis! Ook gaat er een wandelpad naar de zee die binnen een half uurtje te bereiken is, ideaal dus voor wandelaars!  Er zijn goed georganiseerde openbare stranden of rotsen waar u kunt zonnen of heerlijk een duik kunt nemen in de helderblauwe zee. Er zijn ook mogelijkheden om te zeilen, surfen, vissen en duiken.

Een grote supermarkt (Lidl) vind u in Riva Ligure. In Arma di Taggia is een groot overdekt winkelcentrum met supermarkt en winkels en barretjes. (adres: Via Privata Roggeri 56 Arma di Taggia.)

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »