• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > Sardegna > Residence Solevacanze – Valledoria (2-8 pers.)

Residence Solevacanze – Valledoria (2-8 pers.)

Zeer comfortabel en gezellige appartementen voor redelijke prijzen.

Voor iedereen die een fijne vakantie op Sardinië wil doorbrengen en waarde hecht aan rust en ontspanning – ver weg van de dagelijkse stress, vindt hier zijn ideale vakantieverblijf. De exclusieve vakantiewoningen zijn iets hoger gelegen in het plaatsje La Ciaccia (gemeente Valledoria), op maar 300 meter van de zee.

Deze residentie heeft prachtige en stijlvolle appartementen voor 2-8 personen. De woningen (vanaf type K plus zijn allemaal voorzien van 2 badkamers: elk met wasbak, bidet, douche en toilet), zijn zeer ruim en hebben een tuin en afhankelijk van de ligging een gemeubileerd terras of gemeubileerd balkon met zeezicht.

Alle accommodaties zijn kwalitatief hoogwaardig en smaakvol gemeubileerd. De appartementen hebben bovendien airco, die in de zomer voor de nodige koelte en in de winter voor behaaglijke warmte zorgt, SAT-TV en een wasmachine. De royale buitenruimte biedt de gasten de mogelijkheid om te barbecueën. Op het terras of balkon heeft u voldoende privacy. In de lounge van onze receptie bieden wij ook internet (Wi-Fi).

Zelf meenemen: beddengoed, hand- en theedoeken. Deze kunnen echter ook tegen betaling bij ons worden gehuurd.

Klik hier voor het bekijken van de foto album van ons bezoek Sardinië maart 2015.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »