• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > Wintersport > Residence Claudio – Meer van Molveno – Paganella

Residence Claudio – Meer van Molveno – Paganella

De familie Donini heet u hartelijk welkom in Trentino. Molveno ligt aan het meer, dat opvalt op door zijn heldere water en het op één na grootste en diepste meer van Trentino is. Molveno is het vertrekpunt voor bergexcursies in de Brenta-Dolomieten en in het Parco Naturale Adamello Brenta.

De residence is op slechts 2 minuten lopen van het strand en het recreatiegebied waar een speeltuin, tennisbanen en een zwembad is. Bij de de pier kunt u een boot, waterfietsen en kano’s  huren, en een mini golfbaan is een leuke aanvulling op andere nuttige activiteiten evenals fietsverhuur ect.

De residentie ligt op een paar honderd meter van een grote supermarkt en op  een paar minuten lopen van het centrum van de stad die men door middel van een voetpad kan bereiken.

Vanuit het dorpscentrum loopt de cabinebaan rechtstreeks naar de Pradel-hoogvlakte (1400 meter hoog) U kunt skiën in het nabije skigebied van Andalo, waar afdalings- en langlaufpistes zijn.

 De residence  biedt handige voorzieningen en gemeenschappelijke ruimtes:

Buiten de ruime parkeergelegenheid voor auto’s is er ook een overdekte garage voor fietsen en sportuitrustingen (kano’s, windsurfen etc.). We hebben een gemeenschappelijke ruimte uitgerust met enkele spelletjes voor kinderen en een goede hoeveelheid boeken voor zowel volwassenen als kinderen. Ook  is er natuurlijk ruimte in de tuin. De residence is uitgerust met een ruimte voor uw ski’s of snowboard.

Ook is er een gemeenschappelijke ruimte voor een strijkkamer met wasmachine. Om terug te gaan naar de bovenste verdiepingen is ook een lift beschikbaar.

Elk appartement heeft wifi verbinding.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »