• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > Toscana > Podere Ilaria (4 – 15 pers.) – Florence

Podere Ilaria (4 – 15 pers.) – Florence

Podere Ilaria is een residentie geboren rond 1500 en is gelegen op één van de mooiste hellingen van de gemeente Reggello.

De boerderij heeft 100 hectare grond met een olijfgaard en eigen bos, dus het zal heel gemakkelijk zijn om dieren te spotten die er wonen, zoals wilde zwijnen, hazen, reekalfjes en verschillende inheemse vogels.

De boerderij heeft een adembenemend uitzicht over de vallei.

De Podere wordt beheerd door onze familie, Ilaria, Fabrizio en Lapo, en niet te vergeten Thor de hond, Morgana en Gigi de katten, Pet het konijn en onze 3 kippen.  Er is een groentetuin waar gasten hun eigen groente mogen oogsten.

Onze luxe appartementen hebben de warmte van een Toscaanse boerderij uit het verleden behouden.
Het is een magische plek om de dagelijkse stress te kunnen uitschakelen. Dit wordt bevestigd door het feit dat degenen die bij de Podere aankomen gefascineerd zijn door de sfeer en niet eens de dichtstbijzijnde steden gaan bezoeken.

Alle appartementen hebben een tv en WIFI internet verbinding.

De drie appartementen zijn als geheel exclusief te boeken of natuurlijk elk afzonderlijk. Elk appartement heeft zijn eigen buitenruimte  met barbecue waar je lekker kan eten en genieten van de zwoele avonden. In de parkachtige grote tuin ligt het zwembad waar je heerlijk kan relaxen en genieten van schitterende uitzichten.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »