• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > Toscana > La Fattoria – Chianti (2-6 pers.)

La Fattoria – Chianti (2-6 pers.)

Aan het einde van 1400, werd de boerderij, nabij het stadje Montespertoli,  gebouwd en is volledig omringd door groen, met uitzicht op een mooie en fascinerende landschap van wijngaarden, olijfbomen, cipressen en tarwe.

Deze geweldige vakantie boerderij bevat alle schoonheid en geuren van de typische Toscaanse landschap, dus La Fattoria is de ideale plek om een ​​vakantie door te brengen in een serene en ontspannen sfeer.

De boerderij heeft een oppervlakte van 500 hectare en produceert 6 soorten wijn en extra vergine olijfolie, cognac, tarwe en zonnebloemen.

Op het landgoed kunt u het kleine museum bezoeken van klassieke auto’s. De boerderij organiseert voor de gasten een tour door de oude kelders en wijnproeverijen. De schoonheid van het omringende landschap heeft de gebroeders Taviani geinspireerd de film “De Nacht van San Lorenzo” op te nemen.

Wanneer u uw vakantie boekt in de periode van 7 juli tot 26 augustus dan krijgt u de volgende activiteiten gratis aangeboden:

– één aqua gym les in het zwembad;

– een tour met paard en wagen in de wijngaarden;

– een typisch Toscaans buffet – diner.

De Appartementen:

Er zijn 16 appartementen in de boerderijen zijn gerestaureerd en smaakvol ingericht met antiek meubilair, met speciale aandacht voor het comfort van de gasten. De appartementen zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en zijn volledig uitgerust met keuken, badkamer, centrale verwarming, tuin en parkeerplaats. De appartementen zijn zo gebouwd dat zij zelfs op warme dagen fris en behaaglijk zijn. Echter de volgende appartementen hebben een airconditioning: ‘I Pini”, “La Colombaia” en “La Spiga”.

De boerderij is onderverdeeld in 3 gedeelten:

La Fattoria‘, ‘Podere il Masso’ en Borghetto. Borghetto is ca 400 meter gelegen van de grote boerderij en het zwembad. (De appartementen van “Podere Il Masso” zijn niet vermeldt in deze site omdat ze zich gelijk aan een doorlopende weg bevinden.) De appartementen waren oorspronkelijk woningen van de arbeiders van de boerderij. Er zijn nog vele orginele elementen terug te vinden. Elk appartement heeft zijn eigen terras en er is een grote speelweide voor kinderen. Er zijn zithoekjes geplaatst onder de bomen die s’avonds verlicht wordt door vuurvliegjes.

Niet onbelangrijk: Om de hoek van ‘Borghetto‘ bevindt zich een restaurantje waar men van heinde en ver komt om van de heerlijke gerechten te genieten.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »