• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > Toscana > Gli Archi – Cortona (2-6 pers)

Gli Archi – Cortona (2-6 pers)

Deze antieke villa is onlangs gerestaureerd en verdeeld in 10 appartementen. Het bevindt zich in het groene hart van Toscane, niet ver van Cortona, hét gezellige beroemde Etruskische stadje. De ideale ligging voor een optimale vakantie in het midden van de natuur en cultuur. Gli Archi is dé combinatie van degene die van rust maar óók van sport en spel houden.

Uiteraard ook zéér geschikt voor gezinnen met kinderen. Terwijl de ouders genieten van een zonnebad op het terras van het grote zwembad kunnen kinderen zich eindeloos vermaken met de aangeboden spelen.

Elk terras is van elkaar gescheiden d.m.v een muur zodat elk appartement veel privacy heeft.

Buiten vind u de grote tuin met kinderspeelplaats, zwembad (7 x 14) met tafels, ligbedden en parasols, beachvolleybal, tennisbaan, pingpong tafel, fietsen, barbecue en parkeerplaatsen met schaduw. Op het terras is er WIFI internet verbinding.

Cortona ligt niet ver van de grens tussen Toscane en Umbrië. In het westen spreidt zich onder het stadje het brede Valdichiana-dal uit met op de achtergrond de uitgedoofde vulkaan Monte Amiata (1738 m.). Het in Umbrië gelegen Trasimeense Meer is te zien vanuit de hogere delen van de stad.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »