• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > Veneto > Farmhouse Po Delta – San Basilio (2-12 pers.)

Farmhouse Po Delta – San Basilio (2-12 pers.)

De agriturismo bestaat uit drie landhuizen die appartementen herbergen met stijlvol meubilair en alle comfort (airconditioning, televisie, wifi) voor een aangename vakantie in het hart van de Po Delta , in contact met de natuur.
De appartementen hebben verschillende groottes en bieden plaats voor twee tot twaalf personen.
Er zijn voorzieningen beschikbaar voor mindervaliden.

In de tuin van de Agriturismo ligt een zwembad ter beschikking  en een zonneterras waar u aangenaam kunt ontspannen na een uitstap naar het Parco del Po Delta of na een dagje aan zee. Het zwembad is open van juni tot augustus.

De agriturismo beschikt over documentatie over uitstapjes in het Parco del Delta del Po voor de gasten. Agriturismo Po Delta heeft een prachtige historische context, dankzij de open liggende archeologische opgravingen, die getuigen van een Romeinse nederzetting op het bedrijf en de resten van de oude Via Popilia.

Deze agriturismo bevindt zich in het hart van het Parco  del Po Delta en is de ideale plek voor een rustige vakantie waarin de natuur centraal staat. De delta is een van de belangrijkste vogelrijke gebieden in Europa met ongeveer 350 vogelsoorten in een unieke setting: lagunes en brak land, waterbossen, zoetwatervijvers, fossiele duinen en wilde onbebouwde stranden. Kortom ideaal voor wie houdt van Birdwatching.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »