• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > Lazio > Farm House Sabrina – Lazio (2-6 pers.)

Farm House Sabrina – Lazio (2-6 pers.)

Deze boerderij is gelegen in de groene vallei van de rivier de Mignone, met uitzicht op zee aan de horizon. Het oudste deel van het bedrijf is  van onze grootvader uit de jaren 50. Als gevolg van de drooglegging van de Maremma is deze boerderij tot stand gekomen en tegenwoordig een ideaal vakantie verblijf voor liefhebbers van rust en natuur.   De renovatie van de stallen, de oude graanopslagplaatsen en boerderij-winkels zijn gecreëerd door de jaren heen tot een een mooie boerderij, gestructureerd als een klein dorp. Er zijn acht onafhankelijke appartementen in een parkachtige tuin waar u de typische boerderijdieren van de Maremma  kunt bewonderen. Er is een mooie speeltuin voor de kinderen en een  restaurant waar u kunt genieten van typische gerechten uit de landelijke keuken. Bij het zwembad kunt u heerlijk genieten van de rust en de zon.

Twee appartementen, ‘Mimosa’ en ‘Rosa’ zijn het resultaat van de renovatie van de oude schuur, en “Glicini”, “Girasole ” en “Cyclamino” werden gerenoveerd uit de opslag van landbouwmachines, ‘Orchidea’ en ‘Giglio’ zijn het resultaat van herstructurering van het landhuis. De laatste  “Gelsomino” is geboren uit het oude slachthuis.

Elk appartement is volledig onafhankelijk en heeft toegang tot een grote veranda waar u kunt genieten van de frisse zeelucht en de warme mediterrane zon. De plafonds zijn gemaakt van cederhout. De betegelde vloeren en meubels met rustieke meubels, maken de kamers warm en gezellig. Elke kamer is uitgerust met verwarming, satelliet-tv en airconditioning. Twee appartementen, Cyclamino en Gelsomino, zijn voorzien van een eigen tuin.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »