• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > De Marche > Farm house Andrea – Jesi (2-6 pers.)

Farm house Andrea – Jesi (2-6 pers.)

Ryanair vliegt zeer voordelig van Dusseldorf/Weeze naar de luchthaven van Ancona. Deze boerderij bevindt zich op slechts een half uur van de luchthaven.

De boerderij is gelegen in het hart van Le Marche, in het bijzonder tussen de glooiende heuvels van Jesi en Castelbellino, het kleinste stadje in de provincie Ancona. Het pand is een charmant stenen huis dat dateert uit 1908 volledig gerenoveerd met behoud van de charme en de architectuur van het verleden. Bij de ingang, wordt u begroet door een prachtige laan van grind met stenen muren omgeven door de geur van lavendel rozen en diverse kleuren van olijfbomen, moerbeibomen, rozen en groen.

In de boerderij ervaart  u het gevoel van een ander tijdperk, waar u de stress en hectiek van het leven kunnen vergeten terwijl u kunt zitten op de veranda of het nuttigen van een glas wijn bij het zwembad, met de aanblik van de maan of de hemel.

De hele boerderij heeft Wi-Fi-verbinding. U kunt gratis gebruik maken van mountainbikes.

In de boerderij krijgen de gasten de mogelijkheid om deel te nemen aan het werk in het land, als doel de passie voor de natuur en cultuur te delen. Het is ook mogelijk om olijven te oogsten en de olie mee te nemen voor vrienden of familie, om met zekerheid te weten waar het vandaan komt en hoe het is gedaan, maar vooral belangrijk, op een volledig natuurlijke manier .

Deze boerderij is een ideale uitgaanspunt voor het bereiken van omliggende culturele steden en de Riviera del Conero met zijn mooie kustlijn en zijn pittoreske stadjes.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »