• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > Liguria > Case di Tiziana – Imperia (2-6 pers.)

Case di Tiziana – Imperia (2-6 pers.)

Authentieke huizen in een schilderachtig dorpje met uitzicht op zee. Proef de sfeer van het echte Italiaanse leven! Vanwege veel interesse, wordt op tijd boeken geadviseerd.

Deze authentieke huizen zijn gelegen in het dorpje Poggi, gelegen op een heuvelrug met uitzicht op de zee op slechts een paar minuten van Imperia, in het hart van de “Bloemen riviera”. De schoonheid van het dorpje is mede schitterend gelegen door het contrast tussen de Middellandse Zee en de Maritieme Alpen.

In een uniek spel van licht en een omgeving vol geschiedenis, bieden onze huizen u een periode van rust en ontspanning.

De kwaliteit van de producten van de Tiziana worden goed weergegeven in de bekroonde extra vergine olijfolie gemaakt van “Taggiasca” olijven, de olijven in pekel, de olijvenpasta, de typische wijnen van de Riviera Ligure di Ponente: Vermentino en Pigato, de gestoofde groenten en heerlijke gelei gemaakt van Vermentino en Pigato. Klik HIER om onze productie te bekijken.

Wie zijn we:

De familie Saglietto, bestaande uit Enrico, Tiziana en onze twee jonge kinderen Giovanni en Giulia, zijn afkomstig uit vele generaties uit deze middeleeuwse gehucht. Ons dorp van Poggi is prachtig gelegen op de glooiende heuvels achter Imperia. Het kijkt uit over de Middellandse Zee, en geeft de bezoeker prachtige bezienswaardigheden van de blauwe zee en de zilvergrijze van de olijfboomgaarden. Vanaf 2001 heeft de familie Saglietto ook zijn deuren geopend voor gastvrijheid, met verfijnde en charmante accommodatie van typische oude Ligurische eigenschappen.

Vandaag zijn er appartementen in de olijfboomgaarden en in het historische deel van het dorp: de gasten kunnen kiezen om het dagelijks leven te proeven van een authentiek Italiaans dorpje of gewoon genieten van de zon en de zee in de olijfboomgaarden.

De accomodaties:

Tiziana creëerde verschillende gezellige accommodaties in het hart van het kleine dorpje Poggi omringd door een wijn kelder, een olie-molen en eeuwenoude pijnbomen. De appartementen zijn gerestaureerd met respect voor de lokale tradities met behulp van steen, terracotta en hout: alle essentiële elementen van een  Ligurische huis. Er zijn plafonds en muren met stenen elementen, leisteen trappen en terracotta vloeren, alle elementen die een unieke sfeer te creëren voor uw vakantie.

De gasten van alle appartementen kunnen gebruik maken van het zwembad en de tuin.

Bekijk HIER een filmpje van deze accommodatie voor een goede impressie.

Afstand van:

Montecarlo : 50 KM

Nice: 65 KM

Imperia: 2 Km

Sanremo: 25 KM

Genua : 130 Km

 

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »