• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > De Marche > Casale Marco – Riv. del Conero (2-6 pers.)

Casale Marco – Riv. del Conero (2-6 pers.)

Casale Marco wordt omgeven door het prachtige natuurlijke landschap van Marche net ten zuiden van Rivera del Conero (met Numana en Sirolo)

Deze mooie accommodatie is volledig vernieuwd en biedt u een onvergetelijke vakantie in de rust en stilte van het platteland van de Marche. U zult genieten van alle comfort en voorzieningen van een moderne accommodatie.

Voor de liefhebbers van natuur en stilte bent u op het goede adres bij Casale Marco. Maar u kunt natuurlijk ook genieten van een dagje strand op slechts 3 km van uw verblijf. Of wat denkt u van het bezoeken van een van de Pitoreske stadjes zoals Porto Recanati, Numana en Sirolo

Vanaf de Casale kunt u beginnen met uw wandelingen of een rit met de mountainbike door de stille landweggetjes. Met de auto bereikt u de mooiste steden en kunststeden van deze regio.

Vlakbij zijn er de mooiste bars en clubs van de Adriatische Rivièra, maar ook restaurants, cafe’s en terrasjes voor een vakantie vol ontspanning en vermaak.

Een eindje verderop vindt u het Nationale Park van de Monte Sibillini  en Grotten van Frasassi. De Casale is ook het uitgangspunt om te winkelen in de vele winkels in de buurt, waar producten te koop zijn van de beste merken tegen ongelooflijke prijzen.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »