• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > De Marche > Villa Ermelinda – Camerino – 16 pers.

Villa Ermelinda – Camerino – 16 pers.

Welkom!

Deze boerderij is gelegen in de gemeente Castelraimondo in de provincie Macerata. Dit is een stenen gebouw uit de zestiende eeuw, volledig gerenoveerd, modern en voorzien van alle comfort. Ver van de stress van de stad, de juiste plek om te regenereren en omringd te zijn door de schoonheid van de natuur.

Zwembad en jacuzzi:

Op warme zomerdagen kunt u ontspannen in het panoramische en grote zwembad voor het huis en omringd worden door geluiden en kleuren van de natuur of uw ontspanning voortzetten met een fantastische jacuzzi in de SPA-ruimte met panoramisch glas.

De kamers:

De kamers zijn elegant ingericht. Ruim en licht zijn de juiste combinatie van geschiedenis en moderniteit. Elke kamer is uniek ontworpen om gasten een onvergetelijke ervaring te laten beleven.

De natuur:

Dit de juiste plek om de stekker uit het stopcontact te halen, omringd te zijn door de groene heuvels van de Marche en te genieten van een prachtig uitzicht op de valleien en bergen van het klassieke adembenemende landschap van de Sibillini-bergen.

Indeling:

6 slaapkamers – 4 badkamers – 2 keukens – wasmachine – afwasmachine – 3 leefkamers – 2 open haarden – groot panoramisch terras – Wellnesscentrum met Hydromassage – grote tuin – Wifi – TV – parkeerplaats

Dieren zijn welkom.

Prijs:

€650 per nacht: Juli en Augustus

€550 per nacht: overige maanden

De prijs is op basis van 12 personen, voor elk extra persoon wordt een toeslag gevraagd van €50 euro per dag.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »