• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > Liguria > Casa Laura, Imperia ( 5-7 pers.)

Casa Laura, Imperia ( 5-7 pers.)

Let op! In de meivakantie is de prijs slechts €595 p.w. De luchthaven van Nice is op slechts 1.15 minuten. De volgende maatschappijen vliegen zeer voordelig naar Nice: transaviaeasyjet en brusselairlines.

Liguria is de smalle kuststrook die aansluit op de Franse Rivièra. Dit gedeelte heet de Riviera dei Fiori: 
Bloemenrivièra. Het gebied heeft een subtropisch klimaat. Het hele jaar door is het zeer aangenaam!!

Casa Laura is een groot huis en is verdeeld in 2 ruime, eenvoudig ingerichte, appartementen gelegen nabij het stadje Sarola en ligt slechts 8 km van zee in de Italiaanse bloemen riviera. In de tuin bevindt zich een gedeeld zwembad (4.50 x 8.50 m. Diepte 1.20-1.50 m. Open van half mei tot half september) De tuin is  gereserveerd alleen voor de gasten van Casa laura 1 en 2.

Sarola is een gezellig en rustig dorpje gelegen tussen de heuvels van Ligurie met olijf en wijngaarden. Hier kan men heerlijk fietsen of paardrijden. Het is slechts 8 km gelegen van Imperia en de zee. Ook worden er boot excursies georganiseerd. Op ca 50 km bent u al in de Franse Cote d’azuur.

Voor de fietsliefhebbers is het dé perfecte locatie vanwege de 24 km lange fiets piste die begint bij San Lorenzo al mare tot Ospedaletti. Klik “hier” voor alle informatie.

Voor beide appartementen gelden:

Niet inbegrepen:

Badlinnen: Zelf meenemen. Extra kinderbedje euro 10,00 per verblijf. Kinderstoel 5,00 euro per week. Huisdier 20,00 euro per verblijf

Deze appartementen mogen gebruik maken van de groentetuin.

Wij produceren en verkopen ons eigen olijfolie, pesto, olijf pate, paprika’s, jam en fruit.

In de omgeving van Sarola liggen; Diano Marina 14 km, Sanremo 30 km, de grotten van Toirano 40 km, Montecarlo en Costa Azzurra 65 km.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »