• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > Toscana > Casa Vicenzo – Lucca (2-12 pers)

Casa Vicenzo – Lucca (2-12 pers)

Casa Vicenzo is gelegen in het midden van het Toscaanse heuvelland, op korte afstand (600 m) van het historische stadje Pescia. Dé ideale positie voor degene op korte afstand de vele touristische trekpleisters willen bezoeken met de auto of met de trein. Het stationnetje is al op 700 meter. Treinreizen is in Italie een zeer voordelige manier van reizen. Op  (7 km) heb je al de snelweg A11, die u verbindt met Florence, de kust, Collodi, Montecatini Terme, Lucca, Pisa, Florence, San Gimignano, Siena. De stranden van Versilia en van de “5 Terre” in Ligurie worden in korte tijd bereikt.

Het complex staat naast een villa uit de achttiende eeuw, waar de adellijke familie woont, en deelt zijn park en Italiaanse tuinen. Het park is open gesteld voor de gasten. Ook worden er rondleidingen gegeven in de oude villa.

Op aanvraag kan men gezamenlijk dineren. Uw gastdame Michela zal heerlijke gerechten voor u bereiden.

Er zijn drie appartementen in het gebouw uit de achttiende eeuw die gerestaureerd zijn en heringericht tot een heerlijk vakantieverblijf.

Voorzieningen zijn onder andere het ronde zwembad (dm 5 meter), grote partytenten, barbecue, speeltuin voor kinderen, parkeergelegenheid en de mogelijkheid om de producten van de boerderij proeven.

Dit verblijf is ideaal voor iedereen die op zoek is naar het rustgevende platteland, en geïnteresseerd is in de lokale cultuur. Beleef de sfeer en geuren van het verleden.

Een wasserette bevind zich op slechts 300 meter. Het eerste restaurantje op 600 meter.

Afstanden steden:

Florence (45 km), Pisa (30 km), Lucca (18 km), Montecatini Terme (5 km), Collodi ( 3 km), Viareggio (50 km).

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »