• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > Sardegna > Stella Residence – Olbia (2-20 pers.)

Stella Residence – Olbia (2-20 pers.)

www.easyjet.nl vliegt zeer voordelig van Amsterdam naar Olbia!

Stella Residence ligt aan de ingang van Porto Rotondo, een 1,5 km van het beroemde plein, hier vind u supermarkten, restaurants, pizzeria’s, discotheken, krantenwinkels, apotheken en boetieks.

Het is gelegen in de buurt van twee van de mooiste stranden: “Golfo di Marinella” en “Ira”.  Richting Porto Cervo de felbegeerde Costa Smeralda, in een opeenvolging van witte stranden en de kristalheldere zee. En niet te vergeten de prachtige stranden: “Rena Bianca”, “Romazzino”, “Capriccioli ‘en het prachtige’ strand Del Prince”.

In het hart van Porto Cervo, vind u de mooiste villa’s in de Costa Smeralda, omringd door groen. De  jachten, afgemeerd in de pittoreske haven en boetieks met de meest bekende merken kunt bewonderen.

Op slechts 8 km van de residentie, in Olbia, zijn twee zeer grote winkelcentra, het Centre Commercial Auchan en “Terranova”.

In de avond kunt u genieten van een romantische wandeling in het historische centrum, waar de winkels laat open blijven en ook in de zomer kunt u kraampjes met allerlei lekkernij van de typische lokale producten en sieraden te vinden.

Olbia beschikt ook over een van de mooiste vliegvelden in Italië. Transavia vliegt vanaf Amsterdam voordelig naar Olbia.  Ook kunt u met een ferry in een korte tijd Olbia berijken vanaf Genua of Civitavecchia. (5 uur)

Klik hier voor het bekijken van de foto album van ons bezoek Sardinië maart 2015.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »