• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > De Marche > Casa Stefano – Montefalcone (2-8 pers)

Casa Stefano – Montefalcone (2-8 pers)

Tussen de valleien van Aso en Tenna op 750 meter hoogte ligt Casa Stefano op 1 km van het stadje Montefalcone Appenino met weids uitzicht over de Apenijnen en in de verte de Adriatische zee.

De boerderij is elegant omgebouwd tot 5 self-catering appartementen, allen met betegelde vloeren en houten balken plafonds. De appartementen zijn ingericht van 2 tot 8 personen.

Een van de appartementen is speciaal gebouwd voor gasten met een handicap. Elk appartement is geheel onafhankelijk, heeft een centrale verwarming, televisie, een grote keuken, slaapkamer en badkamer met douche. De twee appartementen aan de voorzijde van het gebouw zijn op twee verdiepingen, met op de begane grond een ruime keuken die uitkomt op een klein terras waar gasten óók buiten van hun maaltijd kunnen genieten.

De badkamer, grote slaapkamer en een tweede slaapkamer (van een zolder) zijn op de tweede verdieping. In aanvulling op deze, beide appartementen beschikken ook deze over een kleine woonkamer (zit/slaapsofa voor twee personen), die uitkijkt over het prachtige panorama over de Monte Sibillini. 

Het buitenzwembad (12×5.50m) is voorzien van parasols en ligstoelen en is ’s avonds verlicht zodat de gasten kunnen genieten van koele zomer avonden.

Er is er een gemeenschappelijke ruimte waar de gasten gezamenlijk kunnen vertoeven.

In de tuin bevindt zich een zwembad van 12 x 5.50 meter met terras en ligstoelen. Hier kunt u genieten van het geweldige uitzicht tot aan de zee. Vooral s’avonds zorgen de lichtjes in de verte voor een sprookjesachtige sfeer.

De omgeving

In dit beschermd gebied is er nog een grote verscheidenheid aan flora en fauna. Daarom is dit gebied ideaal voor wandelaars en mountainbikers. Op korte afstand bent u al in het natuur reservaat De Ambruzzen.

Het strand bevindt zich op ca. 30 min. Op ca 45 minuten vindt u de schitterende palmstranden van Grottamare.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »