• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > De Marche > Casa Sonia- Montecarotto (4-6 pers.)

Casa Sonia- Montecarotto (4-6 pers.)

Deze agriturismo met zwembad is gelegen tussen de heuvels van de Marche. Het huis is omringd door druivengaarden van de beroemde Verdicchio, zonnebloemen en korenvelden.

Dit huis is bij uitstek geschikt voor familie’s met kinderen die veilig kunnen spelen terwijl ouders kunnen relaxen bij het zwembad met adembenemend uitzicht.

Het landhuis is gelegen in een ideale positie, in feite kunt u gemakkelijk de meest beroemde artistieke, culturele steden van de regio bereiken: de hoofdstad met de haven AnconaLoreto, Recanati, Urbino, Ascoli Piceno, Fermo …

De zee en de bergen : de Riviera del Conero en de stranden van Senigallia, Pesaro San Benedetto del Tronto, het Sibillini gebergte in het zuiden en op slechts 30 km Monte San Vicino en de bergen van Fabriano met de Grotten van Frasassi.

De appartementen:

Deze accommodatie wordt aangeboden in 5 comfortabele appartementen, waarvan er drie zijn voorzien van een vide en kenmerkt zich door een warme houten plafond met zichtbare balken, traditioneel ingericht, met één-en tweepersoonskamers, tv, kitchenette met servies, woonkamer, badkamer met douche, verwarming en airconditioning. En niet te missen: de gelegenheid om de geneugten van eten en wijn te proeven. De sfeer is zeer ontspannend. De absolute rust en afstand tot wegen zorgen ervoor dat kinderen kunnen rennen en spelen in volledige vrijheid door de tuin die het huis omringt.

Kinderen: tot 3 jaar GRATIS;    4-6 jaar 70% korting;     7-12 jaar 50% korting!

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »