• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > De Marche > Agriturismo Roberto – Piobbico (2-6 pers)
Holiday apartments wit private swiming pool in Le Marche, Italy.;

Agriturismo Roberto – Piobbico (2-6 pers)

Welkom op onze boerderij. Proef het echte Italiaanse boerenleven. Gedurende de zomermaanden bieden wij de gasten de producten van onze biologische moestuin aan. Alle dieren die wij fokken krijgen het natuurlijke voedsel dat we produceren in onze boerderij (hooi, stro en graan). Het bedrijf heeft ook een fijne zwarte truffels (plat), te vinden tussen 1500 planten en bomen waaronder eik, kalkoen eiken, haagbeuk en hazelaars, en als u op het juiste moment bent dan kunt  u getuige zijn van het proces van het zoeken en verzamelen.

De boer is dagelijks aan het werk op deze biologische boerderij en verkoopt zowel biologisch geteelde groenten als biologisch vlees. Ook is er een kleine keuze aan salami’s, hammen en kazen. Op de regelmatig georganiseerde barbecue avonden bied de boer kant en klare vleespakketten aan.

DE APPARTEMENTEN:

De appartementen bevinden zich hoog op een heuvel met een spectaculair uitzicht over de bergachtige omgeving. De grote tuin heeft enkele terrassen en vele zithoeken en een heerlijk zwembad  (10x5m en 1.40m diep) met zonneterras met schitterende uitzichten over de heuvels van de Marche.

De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en bevinden zich zowel op de begane grond als op de eerste verdieping. Elk appartement heeft zijn eigen privé buitenzitje met tafels en stoelen waar je lekker buiten kan eten.

Het dorpje Piobicco ligt op 3 km, Urbania 15km, Urbino 30km, San Marino 40km en Gubbio 35km, allen zeer de moeite waard om ze te bezoeken.

De mooie stranden van Fano zijn op 50 minuten rijden.

https://youtu.be/yBQZRYTs9Z8

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »