• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > Toscana > Casa Monica – Pisa (2-9 pers.)

Casa Monica – Pisa (2-9 pers.)

Dit is de juiste keuze als u op zoek bent naar de schoonheid van Toscane gecombineerd met een strandvakantie. Dé ideale plek om je te ontspannen in de buurt van beroemde historische steden als Pisa, Lucca, Florence en typische Toscaanse dorpjes als Volterra en San Gimignano, maar ook in de buurt van het strand van de Etruskische kust. Dit alles is te bereiken op korte afstand met de auto.

Er zijn twee typische Toscaanse grote boerderijen gebouwd in de negentiende eeuw en zij bevinden zich in het midden van het groene heuvelland. Er zijn 6 onafhankelijke appartementen. De appartement zijn eenvoudig ingericht en hebben een goed ingerichte keuken, tuin of terras met  tafel en stoelen om buiten te eten en er de zwoele warme zomeravonden door te brengen. Elk appartement heeft muggen horren voor de ramen.

Bij het zwembad (8×14 meter) is een groot zonneterras waar elk gezin zijn eigen parasol en ligbedden heeft om zich heerlijk te kunnen ontspannen. Voor de kinderen is er een overdekt terras met kinderspelen zoals pingpong en tafelvoetbal. Ook staan er tafels en stoelen voor degen die er willen lunchen.

Elke zondag worden er pizza’s gebakken uit de houtoven met producten van de boerderij.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »