• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > Lazio > Casa Marilena – Manciano (2 – 4 pers.)

Casa Marilena – Manciano (2 – 4 pers.)

In het hart van de Toscaanse Maremma ligt de biologische vakantieboerderij van Marilena op 25 km van de Terme di Saturnia, 15 km van de Terme di Vulci en 20 km van de zee van Montalto en Capalbio.

Op de boerderij kunt genieten van de meest aangename aspecten van het plattelandsleven en kunt deelnemen aan bedrijfsactiviteiten. Kinderen maar ook volwassenen kunnen genieten van vriendschappelijk contact met boerderijdieren.

In deze mooie omgeving kunt u heerlijk  paardrijden, wandelen of fietsen. De boerderij is een ideaal startpunt voor het bezoeken van vele door UNESCO erkende locaties.

Bezoek de warmwaterwaden van Saturnia. De toegang is gratis! Voor links zie button “Activiteiten”.

Het station is op circa 20 minuten rijden zodat je met de trein eenvoudig en ontspannen Rome kan bereiken voor een onvergetelijk dagje uit.

Elke dag wanneer u wakker wordt, verwennen wij u met een rijk en kleurrijk ontbijtbuffet op basis van versgebakken taarten en koekjes, verschillende smaken zelfgemaakte jam, verse ricotta en nog veel meer, om u mee te nemen op een reis van smaken en tradities van de Toscaanse Maremma. Ook kunt u bij ons heerlijk dineren. (voor de prijs zie prijslijst)
Voor maximale verwennerij kunt u ook “onze typische take-away gerechten” bestellen, ware delicatessen om er op je eigen terras of appartement van te genieten.

Wij staan ​​tot uw beschikking om aan ALLE SPECIALE behoeften of voedselintoleranties te voldoen, om uw verblijf aangenaam te maken.

Op aanvraag worden er kooklessen gegeven.

Onze appartementen bieden het comfort van een echt huisje op het platteland en de mogelijkheid om met producten uit de biologische tuin te koken die u kunt aanvragen en die elke dag vers zijn.

De appartementen “Aria” en “Acqua” bevinden zich op tuinniveau, met een eigen ingang en panoramisch uitzicht, tegenover de kinderspeelplaats.
De appartementen Fuoco en Terra, met romantische stenen open haard, bevinden zich op de eerste verdieping, met onafhankelijke toegangstrap en klein balkon met panoramisch uitzicht.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »