• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > Toscana > Casa Margherita – Arezzo (2-7 pers)

Casa Margherita – Arezzo (2-7 pers)

In de stilte van de natuur, tussen de olijf- en de eeuwenoude eikebomen, gesitueerd op een heuvel met panoramisch uitzicht, vind je “Casa Margherita” U bevindt zich in de “Valle di Chio”, een van de kleinste suggestive vestigingen in de Appenijnen, dichtbij “Castiglion Fiorentino”.

Deze eeuwenoude boerderij is volledig en modern gerestaureerd maar heeft zijn oude rustieke inrichting behouden.

Deze boerderij is verdeeld in 4 kompleet onafhankelijke ruime appartementen en bieden plaats voor 4 tot 6 personen. Het huis is voorzien van zwembad, grote tuin met tuinmeubels en barbeque.

Deze boerderij produceert zijn eigen biologische producten en bestaat uit 100 hectare. De eigen olijfolie en wijn zijn van uitmuntende kwaliteit.

Ook mag u gebruik maken van de producten die in de tijd van het jaar geoogst worden zoals kersen, peren, appels, pruimen, abrikoos, noten, vijgen, druiven, tamme kastagnes en bosvruchten. Een ideale vakantie voor degene die de smaak willen proeven van het Toscaanse leven. Maar ook voor degene die de tradities willen leren kennen en onvergetelijke dagen wil meemaken in en hartelijke en een familiaire atmosfeer.

De Appartementen:

De boerderij vakantie-complex bestaat uit 4 grote onafhankelijke appartementen met twee slaapkamers, een woonkamer, een goed uitgeruste keuken en badkamer. Het meubilair is typisch Toscaans. De begane grond appartementen hebben toegang voor “minder validen”.

Elk appartement heeft een eigen buiten zitje waar de gasten van het prachtige uitzicht over Valle di Chio kunnen genieten. Grenzend aan het huis vindt men een grote openbare woonkamer met een open haard voor gebruik door gasten. Op verzoek is het mogelijk om het hele complex huren als een enkele villa.

 Alle appartementen hebben WIFI internet verbinding.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »