• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > Toscana > Casa in Valgiano (6 – 8 pers.)
Holiday house in Toscana, Italy.

Casa in Valgiano (6 – 8 pers.)

Welkom in Valgiano!

Deze authentieke huisjes zijn gelegen in de heuvels van Lucca met sprookjesachtig uitzicht op Lucca, tussen olijfbomen en wijngaarden. Er zijn twee zwembaden in de directe omgeving.

Elk huisje heeft zijn eigen tuin met tafel en stoelen waar men gezamenlijk kan eten en genieten van het schitterende uitzicht. In de avond schitteren de lichtjes van Lucca wat een romantisch en sprookjesachtig atmosfeer geeft.

Een klein meer maakt sportvissen mogelijk en de bossen nodigen u uit voor ontspannende wandelingen met als bestemming de groene toppen van de Pizzorne of de nabijgelegen Villa Mansi , Villa Torrigiani en Villa Reale .

In slechts een paar kilometer is het mogelijk om Lucca te bereiken , dat nog steeds zijn 4 km aan zestiende-eeuwse muren heeft. U kunt zich wijden aan winkelen en slenteren door de kleine straatjes, de oude torens die vandaag de dag nog steeds een bijzondere sfeer geven.

Een route door middeleeuwse dorpjes en het plezier van dineren is nog een reden om deze gebieden te leren kennen. Dankzij de verscheidenheid en rijkdom van de lokale gastronomie kunt u typische gerechten ontdekken zoals spelt, soepen, tortelli, desserts en wijn en olie proeven.

Het is in ongeveer een half uur mogelijk om de kust van Versilia te bereiken , die zich uitstrekt tussen Viareggio en Forte dei Marmi , een van de beroemdste en bekendste plaatsen in Toscane. Een strandboulevard om te winkelen en elegante Toscaanse Art Nouveau-gebouwen te ontdekken, een bezoek aan de oude stad Pietrasanta , waar de beroemdste hedendaagse kunstenaars wonen, en het middeleeuwse dorp Camaiore is ook een must. In in een korte tijd met de auto bereikt u de steden Pisa en Florence.

In het bedrijf is het mogelijk om wijn, olie en honing van eigen productie te kopen.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »