• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > Toscana > Casa Giglio – Castiglion Fiorentino

Casa Giglio – Castiglion Fiorentino

Casa Giglio is een typisch Toscaanse boerderij, een oude stenen boerderij die dateert uit het einde van de 19e eeuw, zorgvuldig gerestaureerd met traditionele landelijke meubels en met veel creativiteit, materialen, technieken en verfijnde details.

Er zijn drie appartementen. Elk appartement is uitgerust met: flatscreen-tv, wifi-internetverbinding, USB-adapter, elektrische oven, koelkast, vriezer, volledig uitgeruste keuken, haardroger, badkamerset, lakens, dekbed, kussens. Tegen een vergoeding kunt u gebruik maken van een wasmachine. Elk appartement heeft zijn eigen privé ruimte met tafel en stoelen.

Naast de basisuitrusting is het mogelijk om gebruik te maken van aanvullende diensten, waaronder: de mogelijkheid om een ​​eenpersoonsbed toe te voegen, een kinderbedje, winterverwarming, verschoning van linnengoed.

Het huist heeft dikke muren zodat de warmte buiten blijft. Elke ruimte heeft echter wél een ventilator.

De boerderij  ligt op slechts 2,4 km van het historische centrum van Castiglion Fiorentino, waar u alle essentiële diensten kunt vinden.

De eerste grote supermarkt bevindt zich op 1.2 km.

De buitenruimte bestaat uit een grote, volledig omheinde tuin die is opgedeeld in verschillende gebieden, waaronder het zwembad (8×4 m) met zonneterras, het kindergedeelte, de barbecue en de ontspanningsruimtes.

Gasten hebben ook de mogelijkheid om de producten van de Giglio te proeven, zoals olie, vin Santo, wijn, jam, groenten en vers geplukte eieren.

Sara en Roberto hebben in het voorjaar van 2020 besloten hun leven totaal te veranderen, gedreven door het verlangen en de vastberadenheid om eindelijk meesters van hun eigen tijd te zijn.

Ze zijn met hun kinderen van de stad verhuisd naar een betoverende plek, in de boerderij in Castiglion Fiorentino, met de wens om een ​​familiestructuur te creëren waar hun gasten alles kunnen vinden wat ze zoeken in een eenvoudige en oprechte vakantie. Hun doel is om gasten te verbazen door de eenvoud van de plek en de emoties die het uitstraalt.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »