• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > Toscana > Villa Cinzia – Montepulciano (2-8 pers.)

Villa Cinzia – Montepulciano (2-8 pers.)

Deze boerderij met eigen restaurant is gelegen in het zuiden van de provincie Siena, op een paar kilometer van Montepulciano, Pienza, Cortona. In deze prachtige vakantieoord komt men tot rust door de contact met de natuur en de vriendelijke sfeer.

De boerderij is het hele jaar geopend, heeft 15 appartementen voor 2 tot 8 personen  en is voorzien van een modern zwembad. Deze gerenoveerde boerderij, is gevestigd in een typisch Toscaans landschap gekenmerkt door heuvels, wijngaarden en olijfbomen, met een prachtig uitzicht over de Val di Chiana. De eigenaren organiseren rondleidingen in de beroemde wijnroutes en organiseren zelfs kookcursussen. Gasten kunnen deelnemen aan de druiven of de olijvenoogst.

Wil je wijn proeven? Iedereen kan wijn drinken, maar het vergt oefening om de kenmerken te kunnen herkennen en onderscheiden van een wijn. Dus of je nu een ervaren wijnkenner bent of een beginner, welkom op onze boerderij. We hopen dat je niet alleen wilt leren  hoe wijn te proeven, maar ook hoe het wordt gemaakt, waarom het een bepaalde smaakt heeft, en hoe het goed te serveren.

Wij laten u graag zien hoe wij onze Pecorino di Fossa maken, een ambachtelijk kaas bewaard onder as.

Villa Cinzia heeft een eigen wasserette en verschillende WIFI zone’s.

De appartementen van 2 tot 8 personen zijn verdeeld in 3 huizen: ‘il Greppo‘,  ‘il Greppo 1’ en ‘il Greppo 2’. Ookal hebben de meeste appartementen 1 slaapkamer, zij zijn zeer ruim en comfortabel ingericht. (zie de vierkante meters).

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »