• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > Toscana > Case di Carla – Lucca (2-7 pers.)

Case di Carla – Lucca (2-7 pers.)

Wilt u uw vakantie door te brengen in het hart van Toscane, dan raden wij u Casa Carla aan, een zeventiende-eeuwse boerderijen in een rustige omgeving met wijngaarden en olijfbomen.
De gemeente van Cappanori heeft een kleine ouderwetse gehuchtje, hoog op de heuvels. Het landgoed domineert het dorp met zijn 400 ha land, de traditionele oliemolen en de wijnmakerij, waar u de kostbare Extra virgin olijfolie kunt proeven en DOC wijn van de heuvels van Lucca.

Rondom de villa bevinden zich pittoreske huisjes die omgebouwd zijn tot gezellige appartementen. De oude elementen zijn bewaard gebleven zodat men de oude traditionele sfeer kan proeven van het mooie Toscane. De gasten mogen gebruik maken van de tuin met het zwembad van de villa. Hier vind men ook een gezellige gemeenschappelijke ruimte waar men gebruik kan maken van WIFI internet connectie. In de villa vind je ook het gezellige restaurant met zijn heerlijke streekgerechten.

Maar als je de wereld beroemde steden en monumenten wil bezoeken, op korte afstand is hier Lucca, Pisa en Florence, de plaatsen die je ten minste een keer in je moet bezoeken. U kunt er ook voor kiezen om een ​​middag door te brengen in Forte dei Marmi en Viareggio met de blauwe Middellandse Zee.  Óf je blijft lekker thuis om te relaxen en een duik te nemen in het privé zwembad die altijd open is voor onze gasten. Óf  je wordt geserveerd met heerlijke Italiaanse gerechten in onze gezellige restaurant.
Gezonde lucht en zacht klimaat van Lucca, de ingrediënten om een aangename vakantie door te brengen, het hele jaar door.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »