• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > Toscana > Casa Annalisa – M. Marittima (2-6 pers.)

Casa Annalisa – M. Marittima (2-6 pers.)

Veel groenabsolute rust en gastvrijheid in een typische omgeving vormen de elementen die kenmerkend zijn voor een verblijf in deze gezellige vakantie boerderij die zich bevindt in een panoramische positie tussen bossen en olijfgaarden, in een biologisch landbouwbedrijf.

In de 2 stenen landhuizen die dateren uit het einde van de negentiende eeuw bevinden zich de gezellige, in de orginele staat behouden appartementen.  Dit zijn: ‘Podere Sant’ Emilia’ en ‘Podere Santa Caterina’. De atmosfeer is romantisch en elk appartement heeft eigen kenmerken, alle zijn uitgerust in de stijl “Arte Povera”

De omgeving:

Casa Annalisa bevindt zich op 3 km van het karakteristieke middeleeuwse dorpje Castelnuovo di Val di Cecina. Val di Cecina is een vrij groot gebied met talrijke middeleeuwse stadjes waarvan Castelnuovo toch wel het meest bijzonder is.

De appartementen:

Elk appartement heeft een eigen onafhankelijke buitenruimte met tafels en stoelen en een eigen barbecue om heerlijk eten te grillen. Elk appartement heeft WIFI internet verbinding.

Het panoramische zwembad heeft ligstoelen en parasollen. In de nabijheid is voor de allerkleinsten een speelzone aanwezig, een pingpongtafel en een volleybalveld.

Er is respect voor het milieu, het vuilnis wordt gescheiden ingezameld, er wordt voor de verwarming van duurzame energiebronnen gebruik gemaakt, zoals ketels op houtvuur en zonnenpanelen die ook voor de productie van warm water dienen. De gasten worden in het Italiaans, Engels, Frans en Duits ontvangen.

Huisdieren zijn welkom op onze boerderij, elk appartement heeft een eigen buitenruimte waar ze kunnen genieten van het buitenleven.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »