• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > De Marche > Casa Alessia – Pergola (2-6 pers)

Casa Alessia – Pergola (2-6 pers)

Dit is de naam voor deze gezellige boerderij met restaurant waar men zijn eigen biologische produkten gebruikt. Deze landelijk gelegen boerderij wordt omgeven door 11 hectare eigen terrein met zwembad, terras en verschillende zitjes in de zon of onder één van de kastanjebomen die u heerlijk schaduw bieden tijdens warme dagen. U mag gebruik maken van de grote groentetuin en fruitbomen.

De omgeving:

In een korte afstand bent u al op één van de zandstranden. Het gezellige stadje Pergola is op slechts 10 minuten met de auto waar u uw boodschappen kunt halen in de grote supermarkt. Een bezoek aan de beroemde grotten van Frasassi mag u beslist niet overslaan.

De appartementen

De appartementen zijn eenvoudig maar keurig ingericht. Er zijn totaal 6 appartementen. 4 appartementen bevinden zich op de eerste verdieping met terrasje en uitzicht over de tuin. Één appartement voor 2 + 2 personen bevind zich op de begane grond en is geschikt voor minder validen. Een groot appartement voor 6 personen bevind zich eveneens op de begane grond en is geschikt voor minder validen.

Op het erf is er plaats voor evt. 4 tenten! Tevens is er een eigen wasplaats aanwezig voor de campinggasten. (prijs op aanvraag) Men kan gebruik maken van een gezamelijke wasmachine.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »