• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > Bologna > Casa di Chiara – Pesaro (2-10 pers.)

Casa di Chiara – Pesaro (2-10 pers.)

Welkom in Casa di Chiara!

Casa di Chiara is een charmant agriturismo en landhuis midden in het typische landschap van Le Marche. Het werd gebouwd in de 18e eeuw en is in 2009 met veel zorg in de traditionele lokale stijl gerestaureerd door de eigenaren, Roberto en zijn familie.

De omgeving:


Op slechts enkele minuten van zee
 maar toch te midden van het Marcheser platteland, biedt het landhuis een uitstekende en ontspannen locatie, met al het comfort van de nabijgelegen stad, het strand en de meest bekende culturele plaatsen zoals Urbino, Gradara, San Marino, enzovoorts.

In Casa di Chiara ervaart u het ontspannen plattelandsleven met het comfort van een uitstekende vakantielocatie. Op het landgoed van 8 hectare voelt u zich één met de natuur.

De rust van de tuin is de perfecte plek voor een buitenlunch met de familie, of voor een picknick tussen de olijfbomen tussen de veldbloemen.

Buiten de barbecue en de buitenzitjes zijn er een mini-voetbalveld, volleybal- cq. badminton net en een speelhuisje met een mini-glijbaan, waar uw kinderen de tijd kunnen doorbrengen met spelen en plezier maken.

Voor de hele familie is het zwembad (11×5 m.) een heerlijke plek waar u kunt ontspannen, zwemmen en zonnebaden, comfortabel liggend op de ligstoelen onder de parasols.

De Appartementen:

In het huis nodigt een grote woonkamer van 40 vierkante meter u uit om te ontspannen na het diner of tijdens regenachtige dagen: een grote tafel met 12 stoelen, tv-set, een rustieke openhaard met banken en fauteuils, gezelschapspelen, gratis wi-fi, een info-punt met vele toeristische brochures om een excursie te plannen.

Andrea en Chiara zullen u met plezier adviseren over de meest bijzondere bestemmingen, geheel volgens uw eigen ideeën voor een perfecte vakantie.

Zij bieden haar gasten een scala aan mountainbikes voor een bezoek aan de prachtige omgeving van het platteland , de nabijgelegen dorpen , en zelfs naar de kust die te bereiken in 20 minuten.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »