• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > Liguria > Borgo Maura – Diano Marina (2-10 pers.)

Borgo Maura – Diano Marina (2-10 pers.)

Romantische appartementen met authentieke elementen en antieke meubels gecreëerd in het eeuwenoude klooster, voor degene die het echte Italiaanse leven waarderen. U heeft beschikbaarheid over de gehele parkachtige tuin met eigen privé zitjes en een klein zwembad. 

Verscholen in de groene heuvels van de Golf van Diano Marina, en omgeven door 200 jaar oude olijfbomen, bied Borgo Muratori u een oase van rust op slechts enkele minuten afstand van de middelandse zee kust. Omgeven door enorme vijgenbomen, reuze agave, eeuwenoude citroenbomen en rozemarijn zullen uw zintuigen geprikkeld worden zodra u aankomt in deze hoek van Ligurië.

Generaties van de familie Muratori wonen al eeuwen in deze burgt. Maura Muratori, de laatste telg , heeft een boek geschreven over de geschiedenis van de Britse kolonie aan de Riviera. Zij heeft besloten om het herstel van de Borgo, geërfd door haar ooms, gastvrijheid te bieden aan gasten en zij biedt haar gasten rust en stilte in de geuren van de mediterrane vegetatie.

Vanuit de ramen heeft het spectaculair uitzicht over de horizon de zee. Het klooster biedt de gasten 4 appartementen: Ciliego , Casaemi, La Ginestra en studio Rosmarino. Elk appartement heeft zijn eigen gereserveerde privé plaats in de tuin met tafel en stoelen om gezellig buiten te kunnen eten.

OP een afgelegen plek van het erf is een oude schuur omgetoverd tot een schitterend appartement voor twee personen genaamd Il Melograno.

De tuin rondom de burcht is vrij gelaten voor de gasten en biedt tevens een moestuin. Voor gasten zijn er diverse zit hoekjes gecreëerd met pergola waar zij kunnen dineren, zonnen of zich terug kunnen trekken om te lezen en te ontspannen.

Onlangs is een klein zwembad (1,50 m x 4,00 m)  gebouwd in de fruit tuin, ideaal om te ontspannen na een warme dag op het strand.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »