• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > huizen te koop > Toscana > Borgo Marco – Trasimeno Meer (2-12 pers.)

Borgo Marco – Trasimeno Meer (2-12 pers.)

Welkom bij Borgo Marco!

In het groene hart van het Umbrische landschap en nabij het meer van Trasimeno vind u deze heerlijke vakantiehuizen  in een  oase van rust, waar de tijd lijkt stil te blijven staan.

Op een dag werden Renata en Marco verliefd op deze prachtige plek, en dus besloten ze om het te herstellen tot een geweldige vakantie locatie. Zij hebben hulp ingeroepen van de beste architecten en kunstenaars om hun project te realiseren.

Hun doel was om de echte sfeer van het verleden terug te halen. Het landgoed bestaat uit twee verschillende structuren: “La Cascina”, een huis voor alleengebruik en “Portico” waar  elk appartement zorgvuldig gerestaureerd en ingericht is. Elk appartement heeft zijn eigen buitenplaatsje waar je buiten kan eten en relaxen.

De liefde en toewijding van Renata hebben niets aan het toeval overgelaten, ze besteedde zorg voor elk detail van het meubilair: ouderwetse meubels, houten tafels, bedden, linnen gordijnen, etc. alles geeft u het comfortabele gevoel van thuis zijn.

In de parkachtige tuin vindt u een zwembad waar u op warme zomerdagen heerlijk kunt afkoelen. Het zwembad is omgeven door ligbedden, parasols en een groot solarium, ideaal om te zonnebaden en te ontspannen in totale rust. U kunt aangename momenten doorbrengen met familie of vrienden, duiken in het kristalheldere water of leuke spelletjes organiseren in het zwembad.

Renata en Marco hebben hun eigen restaurant, op aanvraag maken zij de heerlijkste Toscaanse gerechten voor u klaar. Op aanvraag kunt u zich ook laten verwennen met een heerlijk ontbijt.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »