• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > De Marche > Appartamenti Fronte Mare – Porto Recanati

Appartamenti Fronte Mare – Porto Recanati

Luxe vakantieappartementen met uitzicht op zee en gelegen aan de gezellige boulevard van Porto Recanati.

De stad Porto Recanati heeft een gunstige ligging voor zowel zee liefhebbers als voor degenen die de bekende culturele bestemmingen van de Marche-regio willen bezoeken. In feite biedt het grondgebied van de Riviera del Conero talrijke thematische routes.

Vriendelijkheid, comfort en ontspanning zijn de sleutelwoorden voor een vakantie in Porto Recanati. De zee heeft meerdere keren de blauwe vlag gekregen dankzij het geïmplementeerde milieubeleid. Omsloten in de prachtige omgeving van Monte Conero, is het de ideale plek om een ​​rustige en ontspannende vakantie door te brengen met zijn schone en kristalheldere water en zijn rustige stranden.

Met zijn 8 km lange kustlijn en zijn grote zand- en kiezelstrand is Porto Recanati de perfecte plek om een ​​aangename vakantie door te brengen. De uitgeruste etablissementen bieden beachvolleybalvelden, speeltuinen voor kinderen, amusement en de mogelijkheid om watersporten te beoefenen. De diepte van de zeebodem is ideaal voor iedereen, jong en oud. Voor de meer avontuurlijke gasten is het mogelijk om voor een dagje boten, vlotten of waterfietsen te huren, of te duiken.

De fiets is de perfecte manier om je door de volledig fietsvriendelijke straten van het centrum te verplaatsen. Winkelen kan je voor alle stijlen en budgetten: van bekende merken tot lokale ambachten. In Porto Recanati vindt je zeer goede restaurant, barretjes, ijstentjes en terrassen.

De luchthaven van Ancona bevindt zich op maar 40 km. Via de bus en trein kunt u snel en eenvoudig uw vakantie bestemming bereiken.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »