• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > Spanje > Apartment Silke -Malaga – Torrox Costa

Apartment Silke -Malaga – Torrox Costa

Bezoek ons ​​prachtige appartement met gedeeltelijk zeezicht in Torrox Costa aan de Costa del Sol. Het appartement ligt op 200 meter van het strand en wordt omgeven door prachtig aangelegde tuinen.
Het gemeenschappelijk zwembad ligt op 50 meter van het appartement en nodigt u uit om te relaxen en zwemmen. Er staan 2 tennisbanen tot uw beschikking.

Winkels, bars en veel kleine winkels liggen op loopafstand. Grote supermarkten zoals Lidl en Aldi zijn op korte loopafstand. Er is een boodschappen trolley aanwezig zodat u niet met zware tassen hoeft te lopen. Op maandag is er een grote markt.

De promenade nodigt u uit om te wandelen. In de cafés en restaurants direct aan het strand kun je de zonsondergang bekijken en je laten inspireren door de magie van de Spaanse kust. Bussen en Taxi’s zijn vlak bij zodat je eenvoudig en zeer voordelig stadjes kan bezoeken zoals Torrox Pueblo, Nerja, Frigiloana en de grote steden zoals Malaga en Granada.

Het pand heeft een gemakkelijke toegang tot de snelweg A7 en 15 minuten naar Nerja. Malaga en de luchthaven liggen op minder dan 40 km van de appartementen.

Voor actieve vakantiegangers biedt deze regio ook sportieve activiteiten, zoals mountainbiken, wandelen door de dorpen of door de bergen, kanotochten, glijbanen met gigantische glijbanen of een wandeling door de Chillar (rivier in de buurt van Nerja). Er is voor elk wat wils!

Degenen die geïnteresseerd zijn in cultuur kunnen het Alhambra in Granada, de druipsteengrot in Nerja, de apen in Gibraltar of de prachtige jachthaven in Benalmadena bezoeken.
Ook is Malaga een prachtige stad die uitnodigt tot wandelen en winkelen.

Een auto huren is niet nodig want voor slechts 55 euro brengt onze taxi je naar het appartement. (normaal 85 euro) Wil je toch een auto huren, wij kunnen dat regelen voor een zeer voordelige prijs. Een creditcard is niet nodig.

Op korte afstand is er een Nederlandse dokters praktijk met cardioloog, fysiotherapeut, dermatoloog etc. Check de volgende website: http:centromarysalud.com

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »