• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > Spanje > Appartement Gemma – Malaga – Torrox Costa

Appartement Gemma – Malaga – Torrox Costa

Dit strandappartement is ideaal voor families of kleine groepen die op zoek zijn naar een plek direct aan het strand, in een rustige omgeving maar toch op korte afstand van levendige plekken.

Slechts vijf minuten lopen naar Torrox  Costa promenade en een tien minuten rijden naar de mooie steden Nerja en Torre del Mar.

Op deze locatie bent u dicht bij veel geweldige restaurants en strandbars. De eerste supermarkt is op slechts 100 meter. De grote supermarkten zoals Lidl en Mercadona zijn op ca 15 minuten lopen. In het appartement bevindt zich een trolley waarmee je comfortabel te voet boodschappen kan halen.

Op 10 minuten lopen ben je bij de busstation waar je met de bus voor ca 3,50 euro naar het prachtige centrum van Malaga gaat of voor ca 1,50 euro naar het schitterende stadje Nerja met zijn Balcon de Europa, een stadje die je beslist niet mag overslaan. Of vlak bij, het gezellige stadje Torrox Pueblo. (klik op de links voor leuke promotiefilmpjes)

De huur van het appartement omvat  zowel bad- als strandhanddoeken, zodat u zich tijdens het inpakken daar niet aan hoeft te denken.  Er is ook een wasmachine en stranduitrusting  beschikbaar voor uw gebruik tijdens uw verblijf.

In het appartement vindt u enkele spelletjes en speelgoed voor zowel volwassenen als kinderen, waar u gebruik van mag maken. Reiswiegjes kunnen ook worden verstrekt indien nodig en we hebben links naar een baby benodigdheden verhuurbedrijf, mocht je nog meer nodig hebben.

Een auto huren is niet nodig want voor slechts 55 euro brengt onze taxi je naar het appartement. Wil je toch een auto huren, wij kunnen dat regelen voor een zeer voordelige prijs. Een creditcard is niet nodig.

Op korte afstand is er een Nederlandse dokters praktijk met cardioloog, fysiotherapeut, dermatoloog etc. Check de volgende website: http:centromarysalud.com

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »