• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > Toscana > Agriturismo Salvatore – Follonica (2 – 6 pers.)

Agriturismo Salvatore – Follonica (2 – 6 pers.)

Dit prachtige oude gebouw, nabij de stranden van Follonica , is een 250 jaar oude boerderij dat werd hersteld in 1988 met oude materialen in de traditionele klassieke Toscaanse stijl en er werden met liefde vijf mooie, gezellige appartementen gecreëerd.

Rond het huis staan 200 jaar oude olijfbomen van 4000 vierkante meter en er is een groot zwembad ingebed van 16x5m, een welkome afwisseling voor het hele gezin, heerlijk verfrissend na een warme dag, of gewoon genieten van een paar aangename uren met uw familie en vrienden bij het zwembad.

Het is bewezen dat ons gebied het beste klimaat heeft van heel Toscane. De mediterrane invloed geeft ons aangename zomers en milde winters. Het landschap van de zuidelijke zee gebied  van Toscane,  de “Maremma” is ongetwijfeld één van de meest interessante en culturele vakantiegebieden van Italië. De vruchtbare vlaktes worden afgewisseld met heuvels en bergen. De oevers van de Middellandse Zee, die in ongeveer 20 minuten te bereiken zijn, bieden zowel rotsachtige (perfect om te snorkelen) en prachtige zandstranden.

Onze locatie en de nabijheid van de zee garanderen u de speciale vakantie, in combinatie met ontspannende rust in een van de mooiste regio’s van Italië. We staan te popelen u om praktisch advies te bieden tijdens uw verblijf. We weten de mooiste bezienswaardigheden, de beste restaurants / trattoria’s  (buiten onze eigen restaurant) en de meest lonende stranden. Wij zijn te allen tijde beschikbaar voor informatie!

Het huis wordt verdeeld in twee gedeeltes: “Casa Carbona” en “Il Mulino”.  Casa Carbona heeft 5 appartementen en bevindt zich op 400 meter van het restaurant en zwembad. Casa Carbona heeft geen internet verbinding. De appartementen van Il Mulino bevinden zich vrijwel naast het zwembad en het restaurant.

De appartementen zijn voorzien van een airconditioning unit voor individueel gebruik.  

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »