• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > Liguria > Agriturismo Giampiero – Ospedaletti – Bloemenriviera

Agriturismo Giampiero – Ospedaletti – Bloemenriviera

Welkom! Wij bieden u een unieke, heerlijke plek aan de Bloemenriviera, vlakbij de Franse Cote d’Azur.

Onze agriturismo biedt een geweldig uitzicht over de zee en bevindt zich slechts 1 kilometer buiten het dorp Ospedaletti. De zee is te voet te bereiken op ca 600 meter, met de auto 1200 meter.

Het natuurstenen huis dateert uit 1816 en werd in 2005 volledig gerenoveerd, waarbij de karakteristieke elementen goed bewaard zijn gebleven. Een tweehonderd jaar oud ondergronds gangenstelsel verbindt nog altijd de verschillende delen van het huis en is inmiddels uitgebreid met een wijnkelder.

De vier appartementen hebben ieder één of twee slaapkamers, een eigen eetkamer, keuken en badkamer. Buiten het huis liggen comfortabele pergola’s waar ontspannen genoten kan worden van het uitzicht.

Het hele jaar door worden de appartementen verhuurd, (voor minimaal 1 week) van zaterdag tot zaterdag. Onze formule bestaat uit een volle koelkast bij aankomst en een tuin vol groente en fruit uit het seizoen. Alle ingrediënten voor een goed ontbijt zijn aanwezig. In het hoogseizoen krijgt u de eerste avond een maaltijd aangeboden bereid met lokale producten volgens de Italiaanse traditie, in een warme en vriendelijke sfeer.

In de tuin bevindt zich een klein zwembad (5×3 m) waar je je heerlijk kan verfrissen op warme zomerdagen.

A presto!

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »