• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > Liguria > Agriturismo Giacomo – Diano Marina (2 – 6 pers.)

Agriturismo Giacomo – Diano Marina (2 – 6 pers.)

U ervaart een “thuis” gevoel in deze gezellige boerderij. Ideaal voor degene die van rust en ontspanning houden maar ook voor degene die deze mooie omgeving van Ligurië willen bewonderen. (zie ook “activiteiten” in deze pagina) De stranden zijn binnen 10 minuten te bereiken.

Deze gezellig boerderij is gelegen in Diano Arentino in het westen van Liguria.  Binnen 10 minuten bent u al op de stranden van Diano Marina d.m.v een weg die er regelrecht naar toe gaat.

De boerderij is gelegen in een vallei met open uitzicht op zee. Deze positie biedt een schilderachtig landschap, bepaalt door een klimaat onder de mildste van West-Ligurië, en maakt de productie van extra vergine olijfolie en een bijzonder fijne lokale wijn.

Een prachtige laan van eucalyptus leidt tussen olijfbomen en wijngaarden naar de oude molen boerderij.

Met respect voor de oorspronkelijke structuur van de typische Ligurische huizen zijn de stallen en oude schuren omgetoverd tot zeer smaakvolle en gezellige appartementen.

Elk bestaat uit een woonkamer met een volledig uitgeruste keuken, één of meer slaapkamers, een terras of een speciale privé buitenruimte om buiten te kunnen lunchen en dineren. Elk appartement heeft airconditioning, satelliet-tv en WiFi. Er is een gemeenschappelijke wasruimte.

Op het erf bevind zich een grote tuin, een eigen parkeerplaats, barbecue, oven, wifi, zwembad in een groot groen gazon, beschut door een pergola van wijnstokken en omzoomd door een haag van rozen. Er is een tweede bovengronds zwembad met stroming, hydromassage en verwarmd water én sauna.

De geveerde bladeren van een grote Canarische dadelpalm zorgen voor een natuurlijke beschutting tegen de zon.

Op de binnenplaats is een gezellige gemeenschappelijke ruimte die is uitgerust met oven en grill.

Gasten kunnen gebruik maken van een fitness ruimte met gym apparatuur zoals loopbanden en een douche met hydromassage.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »