• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > Over Casa Verina

Over Casa Verina

Welkom op mijn website!

Ik ben Verina Schipperrijn en help sinds 1995 mijn gasten aan een leuk vakantieverblijf in Italie. De woningen heb ik zelf gezien en in de meeste huizen zelfs geslapen. Op deze manier kan ik optimaal de sfeer proeven, de omgeving bewonderen en vriendschap leggen met de eigenaar. Elk gezin heeft zijn eigen wensen en ik kan daarom vrijwel iedereen een accommodatie aanbieden die aan hun wensen voldoen. Jaarlijks komen er nieuwe accommodaties bij.

Nog een groot voordeel die Casa Verina biedt: pas bij aankomst van uw accommodatie mag u van de meeste huiseigenaren de huur voldoen, er wordt ter bevestiging van mij én de eigenaar een kleine aanbetaling gevraagd.

Ik ben een kleine ondernemer en dat wil ik blijven, zo heb ik de mogelijkheid om met elke huiseigenaar en zijn gasten persoonlijk contact te onderhouden.  Casa Verina is niet aangesloten bij een reisorganisatie, dat maakt het voor u voordeliger maar u dient wél zelf voor uw reis en annuleringsverzekering zorg te dragen.

Mocht het aanbod op deze site u teveel worden, stuur mij dan simpelweg een mail met uw wensen en ik zal u verschillende opties aanbieden van huizen die u zeer beslist zullen aanspreken.

Let op: de aangegeven prijzen lopen van april tot oktober. ook buiten deze maanden zijn de meeste accommodaties te huren. Neem contact op voor informatie over de prijzen en de beschikbaarheid buiten de aangegeven maanden.

Ik wens u alvast veel vakantie voorpret toe!

Verina

Translate »