• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > Toscana > Casa Sabina – Maremma (4-6 pers.)

Casa Sabina – Maremma (4-6 pers.)

Casa Sabina  is gelegen in het hart van Toscane Maremma, op de helling van de heuvel nabij het middeleeuwse gehuchtje Scarlino. De grote hoeve is nauwkeurig gerenoveerd en biedt haar gasten een zeer ontspannende onderkomen.

Het is een paradijs voor liefhebbers van de zee en de natuur. Het eerste strand bevindt zich op 2 km.  Ontdek de kleuren en geuren van de Middellandse Zee met zijn prachtige baaien en inhammen verborgen door torenhoge kliffen en prachtige stranden, waar, op een heldere dag Sardinië en Corsica kunt zien aan de horizon.

Het zwembaden zijn veilig, zonder het gebruik van chloor ontsmettingsmiddel. Onze zwembaden zijn, in tegenstelling tot de conventionele zwembaden, niet schadelijk voor de huid en het haar, noch het milieu, terwijl toch een hoog kwaliteit van het water heeft.(Afmeting groot zwembad 16×8 m, klein zwembad 4x4m.)

De appartementen van zijn ingericht met een voorliefde voor traditie en voorzien van alle comfort zoals airco, verwarming en satelliet-tv. Elk appartement heeft WIFI internet verbinding. Er is een gemeenschappelijke ruimte met wasmachine en wasdroger.

Sabina, Ezio en Giada zullen u verwelkomen in een warme familiaire sfeer waar u zich heerlijk kunt ontspannen.

De supermarkten zijn op 8 km in Follonica en Bagno di Gavorrano.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »