• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > Exclusieve villa's > Villa Antica – Castelfiorentino (10 pers.)

Villa Antica – Castelfiorentino (10 pers.)

Deze pagina is in constructie.

Villa Antica  met privé zwembad is gelegen in de groene heuvels van Valdelsa slechts 3 km van Castelfiorentino (Florence).

De villa was oorspronkelijk een oude schuur, eigendom van de familie Pappalardo en is omringd door wijngaarden en olijfbomen . De oude oorsprong hebben duidelijke sporen achtergelaten in de structuur van het oude gebouw en de restauratie: het werk met de hand gemaakt van de eigenaar Vincenzo. De oude elementen zijn bewaard gebleven.

Waar vroeger de rijtuigen werden gestald is nu de eetkamer, waar de gasten kunnen genieten van de warmte van een open haard, een grote eettafel en comfortabele banken en fauteuils op een vloer van oude handgemaakte bakstenen .

Een brede gang leidt naar de keuken: de reconstructie van de oude keuken van de Toscaanse boerderij, zoals de bijzondere wastafel in steen gebeiteld en van alle moderne gemakken voorzien zoals een vaatwasser, oven, magnetron, koffiezetapparaat etc.

De 5 slaapkamers zijn ruim en luchtig. De  ramen hebben uitzicht op de glooiende heuvels.

Villa Antica is gelegen in een strategische positie om de mooiste steden van Toscane te bereiken. Het ligt op 20 km van San Gimignano, 35 km van Florence, 45 km van Siena en 50 km van Pisa.

Met 45 minuten rijden kunt u gemakkelijk de Tyrrheense kust bereiken en met een paar minuten kunt u in Versilia het nachtleven in die exclusieve clubs biedt.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »