• boek nu betaal bij aankomst.
  • Boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst.
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
  • boek nu betaal bij aankomst
Casa Verina > Toscana > Case in Valgiano (6 – 12 pers.)
Holiday house in Toscana, Italy.

Case in Valgiano (6 – 12 pers.)

De boerderij Azienda Agricola Valgiano is gelegen in de heuvels van Lucca op een schitterende panoramische locatie, in een aangename en rustige omgeving met velden, olijfbomen en wijngaarden. Er zijn vijf wooneenheden en gasten kunnen zich ontspannen in de twee zwembaden.

In de boerderij is het mogelijk om wijn, olie en honing van eigen productie te kopen.

Een klein meer maakt sportvissen mogelijk en de bossen van de boerderij nodigen u uit voor ontspannende wandelingen die zowel de groene toppen van de Pizzorne als de nabijgelegen Villa Mansi , Villa Torrigiani en Villa Reale als bestemming kunnen hebben.

In slechts een paar kilometer is het mogelijk om Lucca te bereiken met zijn 4 km zestiende-eeuwse muren. U kunt er heerlijk winkelen en slenteren door de kleine straatjes, de eeuwenoude torens die nog steeds een bijzondere sfeer geven. De provinciale weg is op korte afstand zodat u in ongeveer een half uur de kust van Versilia kan bereiken, die zich uitstrekt tussen Viareggio en Forte dei Marmi, een van de beroemdste en bekendste plaatsen in Toscane. Op de strandboulevard kunt u heerlijk winkelen of breng een bezoek aan de oude stad Pietrasanta, waar de beroemdste hedendaagse kunstenaars wonen, en het middeleeuwse dorp Camaiore met zijn beroemde 12e-eeuwse parochiekerk is ook een must.

Een bezoek aan de Media Valle del Serchio en Garfagnana mag zeker niet ontbreken, een tocht langs middeleeuwse dorpjes en romaanse kerken. Het plezier van tafelen is nog een reden om deze gebieden te leren kennen. Dankzij de verscheidenheid en rijkdom van de lokale gastronomie is het mogelijk om typische gerechten zoals spelt, soepen, tortelli, desserts te ontdekken en wijn en olie te proeven.

De appartementen hebben de volgende services:

– Zwembad – TV – Sportvissen – Trekking – Verkoop van typische producten – Huisdieren toegelaten –

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="page"]
Translate »